Upgrade jouw 3D echo foto

Als pioniers in het omzetten van standaard 3D pretecho afbeeldingen naar 6D en 6D Ultra bieden we  ongeëvenaarde kwaliteit en 100% accuraat, zelfs met geslacht en de huidskleur van je baby!

 Inclusief: 

-6D of 6D Ultra foto-
-Gaaf transformatiefilmpje-
-Vergelijkingsfoto-

In je mailbox binnen 24 uur of 3-5 werkdagen!

Ontdek de magie van 6D & 6D Ultra / 8K

Beleef de nieuwste 6D echo technologie, waarbij we jouw 3D echo transformeren tot een  levensecht beeld. 

 Onze geavanceerde 6D echo bewerkingstechnieken brengen elk detail tot leven met 100% precisie, en creëren een prachtige 6D echo of 6D Ultra (8K echo).

Bij Pretecho6D kun je een ongekend gedetailleerde impressie verwachten van jouw ongeboren kindje hoe hij of zij er op dat moment uit ziet. Ongeacht de pretecho studio waar de oorspronkelijke echo is gemaakt, onze ervaring en deskundigheid staat garant voor een unieke herinnering die de 6D echo kosten meer dan waard is.

Trots zijn we dat wij de 6D/8K upgrade al geruime tijd met 100% tevredenheid voor aanstaande ouders hebben mogen maken en onze diensten aanbieden bij verloskundigen en pretecho praktijken
We zijn inmiddels ook bekend van 24baby!

Wil jij een 6D/8K die 100% accuraat wordt gemaakt van jouw 3D echo? Laat je 3D upgrade dan maken door Pretecho6D

95% van alle aanvragen kunnen we upgraden.
Kunnen wij de bewerking niet maken? dan betaal je niets!

Upgrades
0

Kom je uit de regio Flevoland, Overijssel of Gelderland en heb je nog geen 3D echo laten maken voor de 6D of 6D Ultra upgrade? Laat de 3D/ 4D dan maken bij Echo Fun Suzan – Pretecho Dronten klik hier
Deze pretecho studio is gespecialiseerd in het maken van de 3D echofoto voor 6D & 6D Ultra.
De pretecho Dronten studio is uitstekend bereikbaar vanaf snelweg A6, Almere, Harderwijk, Heerde, Kampen, Lelystad, Lemmer,  Nijkerk, Nunspeet, Putten, Urk, Wezep, Zeewolde, en Zwolle. Ook is er in Dronten een treinstation aanwezig en een goede bus verbinding.

Pretecho's & meer

© 2024 Pretecho6D, alle rechten voorbehouden, website/seo/marketing door Lorenzo

NU TIJDELIJK

€15 korting

Vul ECHO15 in bij het maken van de afspraak