6D

6D Ultra

Hoe je de 3D upgrade aanvraagt:

 1. Vul het bestelformulier hieronder in met daarbij het liefst 2-3 foto’s in origineel formaat met zo weinig mogelijk delen in beeld zoals een hand, navelstreng of een placenta.

 2. Op de betaalpagina waar je hierna komt kun je het betaalverzoek betalen of overmaken op rekening. na invullen bestelformulier en betaling nemen we de aanvraag in behandeling.

 3. Binnen 24 uur of 3-5  werkdagen (afhankelijk van welke je aanvraagt) ontvang je de 6D of 6D Ultra,

  Als blijkt dat we de upgrade niet kunnen maken dan krijg je hier bericht van en betalen we 100% terug. |

   

  Laat je 3D/ 4D echo dan door: Pretecho6D studio Echo Fun Suzan in Dronten klik hier
   Geen 3D echo en/of woon je niet in de buurt of heb je al een 3D echo? 
  Vraag dan hieronder je upgrade aan, alle 3D foto’s van iedere pretecho studio kun je sturen!

  Goed om te weten
  De foto’s op de website zijn voorbeelden, het uiteindelijke resultaat kan afwijken, dit is afhankelijk van de duidelijkheid van de 3D Echo.

Ontdek de pracht van een 6D/8K echo

Beleef de magie van de nieuwste 6D echo technologie, waarbij we uw 3D echo transformeren tot een adembenemend levensecht beeld. Onze geavanceerde 6D echo bewerkingstechnieken brengen elk detail tot leven met ongeëvenaarde precisie, en creëren een prachtige 6D echo of 6D Ultra (8K echo).

Met ongekende kwaliteit kun je een buitengewoon gedetailleerde impressie verwachten van uw ongeboren kindje hoe hij of zij er op dat moment uit ziet. Ongeacht de pretecho studio waar de oorspronkelijke echo is gemaakt, onze ervaring en deskundigheid staat garant voor een unieke herinnering die de 6D echo kosten meer dan waard is.

Trots zijn we dat wij de 6D/8K upgrade al geruime tijd met 100% tevredenheid voor aanstaande ouders hebben mogen maken en onze diensten aanbieden bij verloskundigen en pretecho praktijken
We zijn inmiddels ook bekend van 24baby!

Wil jij een 6D/8K die 100% accuraat wordt gemaakt van jouw 3D echo? Laat je 3D upgrade dan maken door Pretecho6D

95% van alle aanvragen kunnen we upgraden.
Kunnen wij de bewerking niet maken? dan betaal je niets!

Kom je uit de regio Flevoland, Overijssel of Gelderland en heb je nog geen 3D echo laten maken voor de 6D of 6D Ultra upgrade? Laat de 3D/ 4D dan maken bij Echo Fun Suzan – Pretecho Dronten klik hier
Deze pretecho studio is gespecialiseerd in het maken van de 3D echofoto voor 6D & 6D Ultra.
De pretecho Dronten studio is uitstekend bereikbaar vanaf snelweg A6, Almere, Biddinghuizen, Elburg, Elspeet, Emmeloord, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Kampen, Lelystad, Lemmer,  Nijkerk, Nunspeet, Putten, Urk, Wezep, Zeewolde, en Zwolle. Ook is er in Dronten een treinstation aanwezig en een goede bus verbinding.

Pretecho's & meer

© 2024 Pretecho6D, alle rechten voorbehouden, website/seo/marketing door Lorenzo

NU TIJDELIJK

€15 korting

Vul ECHO15 in bij het maken van de afspraak