Pretecho

Wil je je kindje bewonderen in een 2D echo of 3D/4D echo?
Wil je erachter komen of je kindje een jongen of meisje wordt met een geslachtsbepaling echo?
Profiteren van een extra voordeel met een voordeelpakket, Of misschien een leuke 3D echo met een fotorealistische 6D upgrade?

Kies hier welke echo je wilt boeken. Tijdens de pretecho zal ik je uitgebreid uitleggen en vertellen over al het moois dat je ziet.

De betekenis van een zwangerschap is bij ons goed bekend, en dit inspireerde ons om daar iets onvergetelijks van te maken. 
Dit heeft mijn partner en ik ertoe aangezet naast pretecho’s en jarenlang maatwerkopdrachten in 3D printen en ICT vraagstukken het dienstenaanbod te verbreden met extra diensten met onze gebruikelijke hoge kwaliteitsstandaarden.
Als resultaat bieden we daarom met trots twee aansluitende diensten aan om jouw zwangerschapservaring extra te verrijken.

Met Pretecho6D bieden wij de optie om jouw gemaakte 3D echo naar fotorealistische echo 6D & 6D Ultra(8k) te upgraden.
We zijn trots 3D naar 6D echo upgrades te mogen maken voor aanstaande ouders en partners en zijn inmiddels bekend van 24baby.

Daarnaast hebben wij ons met Beeld3D Atelier gespecialiseerd in het creëren van verbluffende 3D zwangerschap beeldjes van je zwangere buik en 3D echobeeld.
Met een geavanceerde scanner en printer brengen wij jouw zwangerschap tot leven in de vorm van een tastbaar aandenken.
De pretecho & 3D scan worden door Suzanne gemaakt.
Omdat het proces van begin tot eind door onszelf verzorgd wordt staan we garant voor de uitstekende kwaliteit en service die toekomstige ouders, verloskundigen en partner pretecho bureau’s van ons gewend zijn.

Reviews

Pretecho's & meer

© 2024 Echo Fun Suzan, alle rechten voorbehouden, website/seo door Lorenzo

NU TIJDELIJK

€15 korting

Vul ECHO15 in bij het maken van de afspraak